Mind a két ligában szoros a küzdelem

2019.01.11.

Nincs már veretlen csapat a tolnai Alta Ripa teremlabdarúgó-bajnokság A ligájában. A Kuban Krasznodar a hatodik fordulóban vesztette el veretlenségét, a címvédő a harmadik helyen álló Mundiatól kapott ki.

A nyolccsapatos ligában január 5-én kezdődött a tavaszi szezon, s nyolc forduló után a 21 pontos Kuban (7 győzelem, 1 vereség) továbbra is vezeti a tabellát, két ponttal megelőzve a DZ Hűtéstechnikát, s további hárommal a Mundialt. Az Izomix 13 pontos, őket a Sióagárd követi egy egységgel lemaradva, így a dobogóra még a Sió-mentieknek is van esélyük a dobogóra.

Kép

A fennmaradó három gárdának viszont már valószínűleg nincsenek (v)érmes reményeik. A tavalyi bronzérmes Csel-Szi eddig csupán hat pontot gyűjtött, a Cabtec négy, a Gernik három egységgel áll.

A mesterlövészek versenyét Deli Dávid (DZ Hűtéstechnika) vezeti 15 góllal, nem sokkal van lemaradva tőle a 14 találatnál járó Tóth Attila (Sióagárd).

Az A ligában január 19-én folytatódnak a küzdelmek.

A hatcsapatos szenior bajnokságban kilenc fordulót bonyolítottak le eddig. Itt kifejezetten szoros az állás, négy csapatnak van esélye a végső győzelemre. A tabellát sokáig az Old Brothers vezette, azonban a legutóbbi fordulóban nagy gólkülönbséggel kikaptak a negyedik helyezett Csel-Szi-től, így visszacsúsztak a harmadik pozícióba.

Az élen most a Bor és Halásztanya tanyázik 18 ponttal, második a Tolna-Bau Bt. 16-tal, jobb gólkülönbséggel megelőzve az Old Brotherst. A negyedik Csel-Szi 15 pontos, tehát teljesen nyílt a bajnoki küzdelem. Az ötödik helyen a DZ Hűtéstechnika áll, ez a gárda kilenc pontot gyűjtött eddig, a sereghajtó négy ponttal a Tolna Öregfiúk csapata.

A góllövőlista élén Radics Attila (DZ Hűtéstechnika) áll 11 találattal, akit Fazekas Dezső (Tolna-Bau Bt.) követ egy gól lemaradással.

A szenioroknál január 14-én rendezik a következő fordulót.

Sport
2018.09.23.

Két arany az ősz első karate versenyén

Sport
Két arany az ősz első karate versenyén
2018.09.25.

Az idény első mérkőzése mindig nehéz

Sport
Az idény első mérkőzése mindig nehéz
2018.09.26.

Eddig két erős csapat ellen játszottunk

Sport
Eddig két erős csapat ellen játszottunk
2018.09.28.

Vándorló Szépkorúak Baráti Köre

Sport
Vándorló Szépkorúak Baráti Köre
2018.10.08.

"Kaszárnyafutás"

Sport
"Kaszárnyafutás"
2018.10.15.

Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk

Sport
Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár