Mind a két ligában szoros a küzdelem

2019.01.11.

Nincs már veretlen csapat a tolnai Alta Ripa teremlabdarúgó-bajnokság A ligájában. A Kuban Krasznodar a hatodik fordulóban vesztette el veretlenségét, a címvédő a harmadik helyen álló Mundiatól kapott ki.

A nyolccsapatos ligában január 5-én kezdődött a tavaszi szezon, s nyolc forduló után a 21 pontos Kuban (7 győzelem, 1 vereség) továbbra is vezeti a tabellát, két ponttal megelőzve a DZ Hűtéstechnikát, s további hárommal a Mundialt. Az Izomix 13 pontos, őket a Sióagárd követi egy egységgel lemaradva, így a dobogóra még a Sió-mentieknek is van esélyük a dobogóra.

Kép

A fennmaradó három gárdának viszont már valószínűleg nincsenek (v)érmes reményeik. A tavalyi bronzérmes Csel-Szi eddig csupán hat pontot gyűjtött, a Cabtec négy, a Gernik három egységgel áll.

A mesterlövészek versenyét Deli Dávid (DZ Hűtéstechnika) vezeti 15 góllal, nem sokkal van lemaradva tőle a 14 találatnál járó Tóth Attila (Sióagárd).

Az A ligában január 19-én folytatódnak a küzdelmek.

A hatcsapatos szenior bajnokságban kilenc fordulót bonyolítottak le eddig. Itt kifejezetten szoros az állás, négy csapatnak van esélye a végső győzelemre. A tabellát sokáig az Old Brothers vezette, azonban a legutóbbi fordulóban nagy gólkülönbséggel kikaptak a negyedik helyezett Csel-Szi-től, így visszacsúsztak a harmadik pozícióba.

Az élen most a Bor és Halásztanya tanyázik 18 ponttal, második a Tolna-Bau Bt. 16-tal, jobb gólkülönbséggel megelőzve az Old Brotherst. A negyedik Csel-Szi 15 pontos, tehát teljesen nyílt a bajnoki küzdelem. Az ötödik helyen a DZ Hűtéstechnika áll, ez a gárda kilenc pontot gyűjtött eddig, a sereghajtó négy ponttal a Tolna Öregfiúk csapata.

A góllövőlista élén Radics Attila (DZ Hűtéstechnika) áll 11 találattal, akit Fazekas Dezső (Tolna-Bau Bt.) követ egy gól lemaradással.

A szenioroknál január 14-én rendezik a következő fordulót.

Sport
2018.01.22.

Váz-Bau Kupa: 3. a TolnaVFC

Sport
Váz-Bau Kupa: 3. a TolnaVFC
2018.01.24.

Újabb szoros mérkőzést játszottak

Sport
Újabb szoros mérkőzést játszottak
2018.02.02.

Befejezéséhez közeledik a sportpálya építése

Sport
Befejezéséhez közeledik a sportpálya építése
2018.02.13.

Győzelemmel köszönt el Kolok

Sport
Győzelemmel köszönt el Kolok
2018.02.16.

A Tolna hódította el a vándorserleget

Sport
A Tolna hódította el a vándorserleget
2018.02.21.

Hétvégén nyílik a tolnai tanuszoda

Sport
Hétvégén nyílik a tolnai tanuszoda
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár