Egy félidő alatt eldöntötte a Tolna

2016.10.04.

Női futsal NB I | A Tolna-Mözsi FSE hazai pályán gázolt át a győri ETO-n.

Első hazai mérkőzését játszotta az újjáalakult tolna-mözsi együttes, amely nem bízott semmit a véletlenre. Nagy iramban kezdték a mérkőzést, amely az már az első percben góllá érett. A győriek megilletődötten, míg a hazaiak kreatívan játszottak. Már az első félidőben kétszámjegyű lehetett volna Volodimir Kolok csapatának előnye, azonban a helyzetekkel most sem tudtak maradéktalanul élni.

Kép

Anna Shulha (háttal) állítja meg a győri rohamot. Hátul Hodován Edit siet a segítségére (Fotó: Mártonfai D.)

Az előnyük így is magabiztos volt, ami rányomta a bélyegét a második félidei játékukra. Hodován Editék visszavettek a tempójukból, könnyelművé vált a játékuk, aminek eredményeként az ETO szépíteni tudott. A tolnaiak, az ukránokkal soraiban, a félidő derekán ismét ritmust váltottak, s bár sorra dolgozták ki a helyzeteiket, csak egy gólra volt ez elég, a győzelem azonban egy percig sem forgott veszélyben.

„Az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben remekül megértették egymást a lányok, összehangolt volt a játékunk, a szünet után viszont elfogyott a motiváció, s a rövid kispad miatt egy kis fáradtság is érezhető volt. A múlt heti, Ainergy elleni mérkőzéshez képest javult a csapat játéka, főleg az első húsz percben volt ez minden igényt kielégítő. Igyekszünk a lehetőségeinket minél jobban kihasználni" - fogalmazott Volodimir Kolok vezetőedző.

Egy félidő alatt eldöntötte a Tolna

Női NB I., 3. forduló: Tolna-Mözsi FSE-Árkád ETO 7-2 (6-0). Tolna-Mözs, 250 néző. V: Szabó P. (ifj. Hartung, dr. Sipos). Tolna-Mözs: Ősz - Varga A., Szidorenko, Poliscsuk, Shulha. Cserék: Heitzmann, Hodován, Maláti G., Garay-Simon. Vezetőedző: Volodimir Kolok. ETO: Bocsárdi - Beke, Szalkai, Öreg, Dikanová. Cserék: Zemlényi, András F., Szűcs, Mészár. Vezetőedző: Molnár Attila. Gól: Hodován (8., 13., 19.), Szidorenko (1., 19.), Shulha (4., 33.), illetve Beke (23.), Szalkai (36.).

A két Tolna megyei együttes vasárnap egymással néz farkasszemet a szekszárdi sportcsarnokban (17 óra).

2016. október 4. Berg Sándor

Sport
2016.04.05.

Önkormányzatok II. Foci Kupája kispályás torna

Sport
Önkormányzatok II. Foci Kupája kispályás torna
2016.04.06.

Rangadóhoz illő hangulatban

Sport
Rangadóhoz illő hangulatban
2016.04.25.

Eredményes karatés hétvége

Sport
Eredményes karatés hétvége
2016.04.25.

Búcsú a sorozattól

Sport
Búcsú a sorozattól
2016.04.28.

Távozik a szakmai igazgató

Sport
Távozik a szakmai igazgató
2016.05.10.

Megújulhat a tolnai sportpálya öltözője

Sport
Megújulhat a tolnai sportpálya öltözője
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár