Egy félidő alatt eldöntötte a Tolna

2016.10.04.

Női futsal NB I | A Tolna-Mözsi FSE hazai pályán gázolt át a győri ETO-n.

Első hazai mérkőzését játszotta az újjáalakult tolna-mözsi együttes, amely nem bízott semmit a véletlenre. Nagy iramban kezdték a mérkőzést, amely az már az első percben góllá érett. A győriek megilletődötten, míg a hazaiak kreatívan játszottak. Már az első félidőben kétszámjegyű lehetett volna Volodimir Kolok csapatának előnye, azonban a helyzetekkel most sem tudtak maradéktalanul élni.

Kép

Anna Shulha (háttal) állítja meg a győri rohamot. Hátul Hodován Edit siet a segítségére (Fotó: Mártonfai D.)

Az előnyük így is magabiztos volt, ami rányomta a bélyegét a második félidei játékukra. Hodován Editék visszavettek a tempójukból, könnyelművé vált a játékuk, aminek eredményeként az ETO szépíteni tudott. A tolnaiak, az ukránokkal soraiban, a félidő derekán ismét ritmust váltottak, s bár sorra dolgozták ki a helyzeteiket, csak egy gólra volt ez elég, a győzelem azonban egy percig sem forgott veszélyben.

„Az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben remekül megértették egymást a lányok, összehangolt volt a játékunk, a szünet után viszont elfogyott a motiváció, s a rövid kispad miatt egy kis fáradtság is érezhető volt. A múlt heti, Ainergy elleni mérkőzéshez képest javult a csapat játéka, főleg az első húsz percben volt ez minden igényt kielégítő. Igyekszünk a lehetőségeinket minél jobban kihasználni" - fogalmazott Volodimir Kolok vezetőedző.

Egy félidő alatt eldöntötte a Tolna

Női NB I., 3. forduló: Tolna-Mözsi FSE-Árkád ETO 7-2 (6-0). Tolna-Mözs, 250 néző. V: Szabó P. (ifj. Hartung, dr. Sipos). Tolna-Mözs: Ősz - Varga A., Szidorenko, Poliscsuk, Shulha. Cserék: Heitzmann, Hodován, Maláti G., Garay-Simon. Vezetőedző: Volodimir Kolok. ETO: Bocsárdi - Beke, Szalkai, Öreg, Dikanová. Cserék: Zemlényi, András F., Szűcs, Mészár. Vezetőedző: Molnár Attila. Gól: Hodován (8., 13., 19.), Szidorenko (1., 19.), Shulha (4., 33.), illetve Beke (23.), Szalkai (36.).

A két Tolna megyei együttes vasárnap egymással néz farkasszemet a szekszárdi sportcsarnokban (17 óra).

2016. október 4. Berg Sándor

Sport
2016.12.10.

Nagyra értékelik a tolnai sportélet szereplőit

Sport
Nagyra értékelik a tolnai sportélet szereplőit
2016.12.11.

24 óra, 3 győzelem

Sport
24 óra, 3 győzelem
2017.01.24.

Tolnán véget ért a Szekszárd menetelése

Sport
Tolnán véget ért a Szekszárd menetelése
2017.02.25.

Terepsport, supermaraton és a család

Sport
Terepsport, supermaraton és a család
2017.02.26.

Nem változott a sporttámogatás

Sport
Nem változott a sporttámogatás
2017.02.28.

Hat játékossal raboltak pontot

Sport
Hat játékossal raboltak pontot
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár