Tisztelt Tolnaiak és Mözsiek!

2019.10.28.

Öt év után ismét lezajlottak az önkormányzati választások, és öt év után ismét örömmel és büszkén jelenthetem ki, hogy folytathatjuk a megkezdett közös munkát! A város ismét amellett döntött, hogy a tevékenységünk, ha nem is mindig hibátlan, de mindenképpen üdvös, és a település javát szolgálja.

Köszönöm mindenkinek, aki élt alkotmányos jogával és részt vett a szavazáson. Meggyőződésem, hogy október 13-án a választók világos üzenetet fogalmaztak meg az új képviselőtestület számára. A mi felhatalmazásunk arra szól, hogy a 2006-ban megkezdett úton haladjunk tovább.

Kép

Minden képviselőtársam munkájára és együttműködésére számítok, azokéra is, akik nem engem vártak polgármesternek. Remélem, hogy a képviselőtestületi ülések továbbra is kizárólag várospolitikai és szakmai viták színterei lesznek. Hiszem, hogy csak összefogással lehet nagy és fontos dolgokat végrehajtani.

Nagyon lényeges, hogy ismerjük a tolnaiak kívánságait, preferenciáit. Mind a különböző programokat, mind a fejlesztéseket igyekszünk a helyiek véleményének és igényeinek minél alaposabb ismeretében megszervezni és ütemezni. Terveim szerint az eddigieknél több lehetőséget fogunk keresni arra, hogy találkozzunk az itt élőkkel, hogy megismerhessük egymás véleményét.
Ahogy a választások előtt is megígértem, a munkát az eddigiek szellemében folytatjuk. A Játszóház kialakítása folyamatban van, a kerékpárút kivitelezésére kiírandó közbeszerzési eljárás előzetes jóváhagyásra vár. A civil házak a napokban elkészülnek, a bölcsődeépítésre kiírt pályázatunk elbírálásra vár.

Ugyan fantasztikus dolgokat hoztunk létre, de nem dőlhetünk hátra. Javítanunk kell a közlekedési infrastruktúrát, sok helyen gondoskodnunk kell a lakossággal közösen a csapadékvíz elvezetéséről. A továbbiakban is folyamatosan modernizáljuk létesítményeinket, segítjük a civil egyesületeket.

Mindent meg kell tennünk a jövőben is azért, hogy Tolna és Mözs egyre jobb és jobb hely legyen mind az itt lakók, mind az idelátogatók számára. Persze meg kell kötnünk a szükséges kompromisszumokat, de a döntésekért és a tévedéseinkért is maximálisan vállalnunk kell a felelősséget. Pontosan úgy, ahogy eddig is.

A választásokon elért eredményeket maximálisan tiszteletben tartva felül kell emelkednünk ellentéteinken, és közösen kell dolgoznunk a jövő érdekében. A siker kulcsa a közös erőfeszítés és a megalkuvást nem ismerő közös munka! Ebben a szellemben indítanám ezt a ciklust. Szinte teljesen biztos vagyok benne, az első lépésünktől az utolsóig mindannyian megteszünk mindent azért, hogy Tolna továbbra is virágozzon.

Appelshoffer Ágnes
Tolna Város Polgármestere

Személyes
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár