Simán nyertek a tolnaiak a megyei futsalrangadón

2019.12.18.

Tolnai sikerrel ért véget a Szekszárd elleni megyei rangadó, s ezzel együtt a női futsal NB I őszi szezonja.

Az elmúlt évek hangulatát idézte a két megyei csapat hétvégi csatározása. A két város földrajzi közelsége miatt rengeteg tolnai szurkoló érkezett Szekszárdra, hogy hangban felvegye a versenyt a hazai ultrákkal.

A lelátókon kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, a pályán már sokkal inkább a vendégek domináltak, köszönhetően annak, hogy a mérkőzés elején kétszer is kétgólos előnybe kerültek Nagy Noémiék. A futsalt leginkább a Tolna játszotta, míg a szekszárdiak legtöbbször az ellenfél hibáit kihasználva kontrákból veszélyeztettek, de a vendégek győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

Kép

Volodimir Kolok, a szekszárdiak edzője: – A legfontosabb célkitűzés a szezonban továbbra is az, hogy fejlődjenek a lányok. Azt látom, hogy ehhez jó úton járunk, de a rutinjuk még hiányzik ahhoz, hogy az ilyen meccseken pariban legyenek. Láttam szép megoldásokat, de ez kevés volt a pontszerzéshez. Összességében mégis jobban játszottunk, mint a tolnai mérkőzésen, ami reményt ad a folytatásra.

Nagy Roland, a tolna-mö­zsiek edzője: – Sok hibával és pontatlanul játszottunk, lassan építettük fel a támadásainkat, de örülünk, hogy sikerült elvinni a három pontot. Próbálunk tapadni az előttünk lévőkre, ehhez pedig folyatnunk kell azt a munkát, amit szezon elején elkezdtünk.

NB I, 11. forduló

Szekszárdi UFC–Palmfood Tolna-Mözs 2–5 (1–3)
Szekszárd, v.: Maml (Resch, Gyenis).
Szekszárd: Kovács K. – Perger, Lovász V., Kágyi R., Kiss G. Csere: Szabó K. (kapus), Dombi, Fáskerti, Losoncz. Edző: Volodimir Kolok.
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Nagy N., Szöllős. Csere: Horváth H., Wiesner, Vámosi, Csapó, Ferencz F. Edző: Nagy Roland. Gólszerzők: Kágyi R. (7.), Fáskerti (38.), illetve Nagy N. (3., 8.), Ferencz F. (6.), Wiesner (33.), Vámosi (40.).

A bajnokság őszi végeredménye:

1. Astra 23 pont/10 mérkőzés, 2. TFSE 23/11, 3. DEAC 22/11, 4. Tolna-Mözs 17/10, 5. Gyula 14/10, 6. Miskolc 12/10, 7. Szekszárd 5/11, 8. Hajdúböszörmény 3/11.

Képgaléria

Sport
2019.04.21.

Futsal / Előnyben a Tolna-Mözs

Sport
Futsal / Előnyben a Tolna-Mözs
2019.05.06.

A tolnaiak tizenkét érmet hoztak haza

Sport
A tolnaiak tizenkét érmet hoztak haza
2019.05.09.

A Tolna-Mözs csapatának nincs párja az országban

Sport
A Tolna-Mözs csapatának nincs párja az országban
2019.05.12.

Futsal | Tolna-Szekszárd a bronzéremért

Sport
Futsal | Tolna-Szekszárd a bronzéremért
2019.05.15.

Szerepel a „Jövő Bajnokai” utánpótlás programban is

Sport
Szerepel a „Jövő Bajnokai” utánpótlás programban is
2019.05.20.

Lelépte a tolnaiakat a Szekszárd!

Sport
Lelépte a tolnaiakat a Szekszárd!
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár