Simán nyertek a tolnaiak a megyei futsalrangadón

2019.12.18.

Tolnai sikerrel ért véget a Szekszárd elleni megyei rangadó, s ezzel együtt a női futsal NB I őszi szezonja.

Az elmúlt évek hangulatát idézte a két megyei csapat hétvégi csatározása. A két város földrajzi közelsége miatt rengeteg tolnai szurkoló érkezett Szekszárdra, hogy hangban felvegye a versenyt a hazai ultrákkal.

A lelátókon kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, a pályán már sokkal inkább a vendégek domináltak, köszönhetően annak, hogy a mérkőzés elején kétszer is kétgólos előnybe kerültek Nagy Noémiék. A futsalt leginkább a Tolna játszotta, míg a szekszárdiak legtöbbször az ellenfél hibáit kihasználva kontrákból veszélyeztettek, de a vendégek győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

Kép

Volodimir Kolok, a szekszárdiak edzője: – A legfontosabb célkitűzés a szezonban továbbra is az, hogy fejlődjenek a lányok. Azt látom, hogy ehhez jó úton járunk, de a rutinjuk még hiányzik ahhoz, hogy az ilyen meccseken pariban legyenek. Láttam szép megoldásokat, de ez kevés volt a pontszerzéshez. Összességében mégis jobban játszottunk, mint a tolnai mérkőzésen, ami reményt ad a folytatásra.

Nagy Roland, a tolna-mö­zsiek edzője: – Sok hibával és pontatlanul játszottunk, lassan építettük fel a támadásainkat, de örülünk, hogy sikerült elvinni a három pontot. Próbálunk tapadni az előttünk lévőkre, ehhez pedig folyatnunk kell azt a munkát, amit szezon elején elkezdtünk.

NB I, 11. forduló

Szekszárdi UFC–Palmfood Tolna-Mözs 2–5 (1–3)
Szekszárd, v.: Maml (Resch, Gyenis).
Szekszárd: Kovács K. – Perger, Lovász V., Kágyi R., Kiss G. Csere: Szabó K. (kapus), Dombi, Fáskerti, Losoncz. Edző: Volodimir Kolok.
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Nagy N., Szöllős. Csere: Horváth H., Wiesner, Vámosi, Csapó, Ferencz F. Edző: Nagy Roland. Gólszerzők: Kágyi R. (7.), Fáskerti (38.), illetve Nagy N. (3., 8.), Ferencz F. (6.), Wiesner (33.), Vámosi (40.).

A bajnokság őszi végeredménye:

1. Astra 23 pont/10 mérkőzés, 2. TFSE 23/11, 3. DEAC 22/11, 4. Tolna-Mözs 17/10, 5. Gyula 14/10, 6. Miskolc 12/10, 7. Szekszárd 5/11, 8. Hajdúböszörmény 3/11.

Képgaléria

Sport
2019.01.21.

A döntőben visszavágott a Szedres SE

Sport
A döntőben visszavágott a Szedres SE
2019.01.27.

Hátrányból várják a mai visszavágót

Sport
Hátrányból várják a mai visszavágót
2019.01.29.

A győzelembe kellett menekülniük

Sport
A győzelembe kellett menekülniük
2019.02.04.

Sérülések és betegségek tizedelték a Tolna-Mözst

Sport
Sérülések és betegségek tizedelték a Tolna-Mözst
2019.02.08.

Már megfontoltan lépegetnek a táblán

Sport
Már megfontoltan lépegetnek a táblán
2019.02.17.

Tolnai díjazottja is volt a gálának

Sport
Tolnai díjazottja is volt a gálának
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár