Címvédőként várja a hazai rendezésű tornáját a Tolna

2019.08.22.

Nyolc csapat részvételével rendezik meg szombaton Tolnán a XVI. Thelena Kupa Női Futsal Tornát.

Több állandó visszatérővel és új szereplőkkel immáron 16. alkalommal rendezi meg hagyományos felkészülési tornáját a Tolna-Mözs élvonalbeli együttese.

A házigazda a szintén elsőosztályú Miskolci Vénusszal, az előző idényben az NB II-ben szereplő (egyben a megyebajnokságban ezüstérmes) ASE Pakssal, valamint a másodosztályt megnyerő, így a következő szezonban már NB I-es Debreceni EAC-cal került egy négyesbe. A B-csoportban a legnagyobb név kétségkívül a tolnaiak megyei riválisa, a Szekszárdi UFC lesz. A tavalyi bajnoki bronzérmes mellé a megyei bajnokságban harmadik helyen végzett Bonyhád Völgység LC, a szintén élvonalbeli Gyulai Amazonok és a Budaörs Futsal kapott meghívót és besorolást.

Kép

A két csoport alapszakasz mérkőzésein egy időben, 10.30 órás kezdéssel indul útjára a labda. Az A-jelű négyes a városi sportcsarnokban, a B-jelű kvartett a Lovardában játssza csoportmeccseit. A felsőházba (városi sportcsarnok) a csoportok első és második, az alsóházba (Lovarda) a harmadik és a negyedik helyezett csapatok jutnak be. A rájátszás mérkőzései 15 órakor kezdődnek, a döntőt 17.10 órakor játsszák, az eredményhirdetésre várhatóan 18 órakor kerül sor.

A négy egyéni díj (legjobb kapus, mezőnyjátékos, hazai játékos, gólkirálynő) mellett a helyezések alapján a csapatokat is díjazzák a szervezők. Idén az alsóháznak is lesz győztese, a „nyertes” klub szintén díjazásban részesül.

A házigazda Tolna-Mözs címvédőként várja a tornát, miután a tavalyi fináléban 1–0-ra legyőzte a Ferencvárost.

Az elmúlt évek győztesei

2017: Tolna-Mözs–DVTK 3–0. 2016: Tolna-Mözs–Árkád ETO 4–1. 2015: Belichanka (ukrán)–Tolna-Mözs 6–3. 2014: Belichanka (körmérkőzéseket rendeztek). 2013: Belichanka–Rába ETO 6–3.

Sport
2018.09.23.

Két arany az ősz első karate versenyén

Sport
Két arany az ősz első karate versenyén
2018.09.25.

Az idény első mérkőzése mindig nehéz

Sport
Az idény első mérkőzése mindig nehéz
2018.09.26.

Eddig két erős csapat ellen játszottunk

Sport
Eddig két erős csapat ellen játszottunk
2018.09.28.

Vándorló Szépkorúak Baráti Köre

Sport
Vándorló Szépkorúak Baráti Köre
2018.10.08.

"Kaszárnyafutás"

Sport
"Kaszárnyafutás"
2018.10.15.

Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk

Sport
Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár