A büntetőpárbaj most a hajdúságiaknak kedvezett

2018.12.28.

Nem tudta megvédeni címét a Tolna-Mözs

Címvédőként utazott a hagyományos, ünnepeket előtti VI. Karácsony Kupára a WSH Tolna-Mözs együttese, amelyen a két évvel ezelőtti győztes Hajdúböszörmény mögött idén a második helyet szerezte meg.

Az Astra szervezésében Szigetszentmiklóson lebonyolított tornán nyolc együttes vett részt, amelynek rangját jól mutatja, hogy a Szekszárd FC kivételével valamennyi élvonalbeli csapat tiszteletét tette, kiegészülve a másodosztályú TFSE-vel, a DEAC-cal és az FTC-vel.

Kép

A Tolna-Mözs a fővárosi zöld-fehérekkel, a Debrecennel és a Hajdúböszörménnyel került egy négyesbe: az NB I-ben címvédő böszörményieket 4–0-ra, a Ferencvárost 3–0-ra győzte le, míg a DEAC-cal 2–2-re végzett Tövisháti Tamás kapusedző irányította együttes. Csoportgyőztesként rögtön az elődöntőben találták magukat Halászi Kingáék, ahol a TFSE-t 2–0-ra felülmúlva jutotta be a döntőbe.

Az előző idény Magyar Kupa-fináléjához hasonlóan izgalmas csatát hozott a HTE és a Tolna-Mözs párharca, a 2–2-es rendes játékidő után a büntetőpárbaj ezúttal a hajdúságiaknak kedvezett.

Az ezüstérem azért is elismerésre méltó, mert három, az U17-es bajnokságban pallérozódó játékos, Kulcsár Panna, Wiesner Dalma és Vámosi Georgina kapott bizonyítási lehetőséget, amivel élni is tudtak. Gólokat, gólpasszokat adtak, Kulcsár Panna pedig bravúrokat mutatott be a kapuban. Vámosi Georginát – a tolnai utánpótlásképzés elismeréséért – a szervezők megválasztották a torna legjobb játékosának.

VI. Karácsony Kupa, eredmények

Csoportmérkőzések: WSH Tolna-Mözs-FTC Futsal-Fischer Klíma 3-0. Gól: Wiesner, Halászi, Farkas K. Tolna-Mözs-DEAC 2-2. A tolnai gólszerzők: Wiesner, Halászi. Tolna-Mözs-Hajdúböszörményi TE 4-0. Gól: Halászi 2, Wiesner, Szalkai.

Az elődöntőben: Tolna-Mözs-TFSE 2-0. Gól: Wiesner, Szalkai.

A döntőben: Tolna-Mözs-Hajdúböszörmény 2-2. A tolnai gólszerzők: Halászi, Varga A.

Sport
2018.09.23.

Két arany az ősz első karate versenyén

Sport
Két arany az ősz első karate versenyén
2018.09.25.

Az idény első mérkőzése mindig nehéz

Sport
Az idény első mérkőzése mindig nehéz
2018.09.26.

Eddig két erős csapat ellen játszottunk

Sport
Eddig két erős csapat ellen játszottunk
2018.09.28.

Vándorló Szépkorúak Baráti Köre

Sport
Vándorló Szépkorúak Baráti Köre
2018.10.08.

"Kaszárnyafutás"

Sport
"Kaszárnyafutás"
2018.10.15.

Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk

Sport
Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár