Csapatához hasonlóan nagyon elkapta a fonalat

2019.11.21.

Az első derbijére készül a Majosi SE gólfelelőse

Az előző hét bajnoki mindegyikén betalált a kapuba Steinbach Máté, a megyei I. osztályú Majosi SE támadója, aki csapatához hasonlóan nagyon elkapta a fonalat. Hétvégén pedig az első Völgységi el Clásicóját játszhatja.

Kép

Képünkön: Steinbach Máté (b1) sűrűn fogadhatta mostanság a társak gratulációit. Szombaton is szeretne ünnepelni.

– Ha így folytatja, még gólkirály lesz a végén!

– Örülök, hogy jól megy a játék, az egészségem rendben van, és a pályán is nagyszerűen érzem magam – felelte a 24 éves támadó, akit a Szekszárdi UFC adott kölcsön a majosiaknak. – Az utóbbi meccseken szerencsére jönnek a gólok is, nekem is és a csapatnak is jól megy, mondhatom, hogy elkaptuk a fonalat. Tizennégy gólnál járok, ha harmincig eljutnék a szezon végéig, az nem lenne rossz!

– Az egészsége rendben van?

– Kopogjam le, igen! Tavaly októberben műtöttek elülső keresztszalag-szakadással, a rehabilitációmat az UFC-nél csináltam végig, de igazából itt, a Majosi SE-nél kezdtem el felépíteni magam. Az első két fordulóban még csere voltam, a harmadikban kezdtem először, mostanában már teljes meccseket is végig tudok játszani.

– Hogy került Majosra?

– A bátyám keze is benne volt a dologban. Gergő már évek óta itt véd, csupa jókat mondott a körülményekről, a közösségről, így nem is kellett sokat gondolkodnom. Már korábban is felmerült, hogy Majoson folytatom, most nyáron pedig váltottam is.

– A tabellát és a góllövőlistát elnézve gyanítom, hogy nem bánta meg!

– Az eddigiek velem is azt mondatják, hogy jól döntöttem. Remek csapatunk van, kitűnő játékosokkal futballozhatok együtt, akikkel egyre jobban megértem magam a pályán. És egy remek edző keze alatt készülhetek, aki ha kell keményen fog minket, ugyanakkor bármikor fordulhatunk hozzá, mindent meg lehet beszélni vele.

– Szombaton jön a Völgységi el Clásico, önnek az első derbije. Várja már?

– Nagyon várom! A bátyám sokat mesélt a meccset körülvevő hangulatról, a sok nézőről, arról, hogy mindenki napokig erről beszél. Szurkolóként én is átéltem már, de a pályán, belülről, aktív résztvevőként biztosan különleges lesz.

– Mit remél? Önök az éllovasok, önök vannak jobb formában…

– A bonyhádiak számítanak esélyesebbnek, de szeretnénk megnyerni, mert jó lenne megszerezni az őszi elsőséget. Hét meccset nyertünk zsinórban, nem kell félnünk egy ilyen kihívástól sem. Sokat jelentene, ha mi tudnánk éllovasként téli pihenőre menni, mert az újult erőt adna mindenkinek.

Sport
2019.11.29.

Alisca Nyilai / Versenyeket akar Tolnára hozni

Sport
Alisca Nyilai / Versenyeket akar Tolnára hozni
2019.11.30.

Közel negyven induló vett részt a versenyen

Sport
Közel negyven induló vett részt a versenyen
2019.12.15.

Tolna Város Jó Tanulója–Jó Sportolója 2019.

Sport
Tolna Város Jó Tanulója–Jó Sportolója 2019.
2019.12.18.

Simán nyertek a tolnaiak a megyei futsalrangadón

Sport
Simán nyertek a tolnaiak a megyei futsalrangadón
2019.12.23.

Az idei bronzzal teljessé vált az éremkollekció

Sport
Az idei bronzzal teljessé vált az éremkollekció
2019.12.28.

Ők voltak sportáguk legjobbjai

Sport
Ők voltak sportáguk legjobbjai
Akadálymentesített változat
HírekÖnkormányzatiKözéletiKulturálisSportKépgalériaEseménynaptár